[Webtest] storexpath problem

Gary Shih webtest@lists.canoo.com
Fri, 23 May 2003 11:11:16 -0700


hi guys,

i am having problem with using storexpath.

>From ANT, the run is successful, however i keep getting.

Property ${output} has not been set
     [echo] ${output}

Look like xpath isn't seting the property ?

=============================================
<project name="SimpleTest" basedir="." default="main">

   <taskdef name="testSpec" 
classname="com.canoo.webtest.ant.TestSpecificationTask">
      <classpath>
         <fileset dir="D:/canoo" includes="**/lib/*.jar"/>
      </classpath>
   </taskdef>

   <target name="main">
      <testSpec name="myTest">
         <config
            host="www.google.com"
            port="80"
            protocol="http"
            basepath=""
            showhtmlparseroutput="true"
            verbose="true"
            />

         <steps>
         <invoke stepid="Google" url="/"/>
         <storexpath
            stepid="calling [storexpath]"
            property="output"
            xpath="/html/head/title"/>
         </steps>
      </testSpec>

      <echo message="${output}"/>
   </target>
</project>

=============================================
Also, <followframe> doesn't seems to support "stepid" when every other 
element all support stepid.

BTW, This is good job you guys doing here. Keep up the good work.

_________________________________________________________________
MSN 8 with e-mail virus protection service: 2 months FREE*  
http://join.msn.com/?page=features/virus