[Webtest] RE: get message about putting xalan.jar in ant/lib when it is

Dierk Koenig webtest@lists.canoo.com
Tue, 15 Jul 2003 20:14:59 +0200


ok, thanx for posting.

The reportFromSummary.xsl is supposed to be adapted locally anyway :-)

cheers
Mittie

> -----Original Message-----
> From: webtest-admin@lists.canoo.com
> [mailto:webtest-admin@lists.canoo.com]On Behalf Of Lynn Walton
> Sent: Dienstag, 15. Juli 2003 20:07
> To: webtest@lists.canoo.com
> Subject: [Webtest] RE: get message about putting xalan.jar in ant/lib
> when it is

> On another note however:
> Has anyone reported that the reportFromSummary.xsl file has
>             <xsl:attribute name="name">#testspec<xsl:number 
> /></xsl:attribute>
> when it should have it without the #
>             <xsl:attribute name="name">testspec<xsl:number 
> /></xsl:attribute>
> in this rule:
> 
>    <xsl:template match="testresult">
>         <hr/>
> 
>         <CENTER>
>         <a>
>             <!-- I changed below did have #testspect .. took out 
> # because name shouldn't
> have it links not working in Netscape 7
>                     IE displays them anyhow -->
>             <xsl:attribute name="name">testspec<xsl:number 
> /></xsl:attribute>
>             <H2>Test Summary for<BR/>&quot;<xsl:value-of
> select="@testspecname"/>&quot;</H2>
>         </a>
> 
> The http://webtest.canoo.com/selftest/TestResultOverview.html  
> page links don't work in
> Netscape 7 but do in IE and I believe that is the reason.
> 
> Thanks,
> Lynn
> 
> 
> >
> > Hi Lynn,
> >
> > Your installation seems to be correct, as far as I can see it.
> >
> > However, the error message indicates that some classes that are
> > typical or "representative" for Xalan and Xerces are not available.
> >
> > As you have the proper files, but the classes are not found anyway,
> > finding the error is outside webtest. The intermediate goal is to make
> > any "style" or "xslt" task run.
> >
> > Some problems that we encountered that led to similar errors where:
> > - broken jars. Try whether they unjar correctly.
> > - multiple ant installations and the "wrong" one is called
> >   accidentially. Check System properties (PATH, ANT_HOME), start
> >   ant in verbose mode.
> >
> > hope that helps
> > Mittie
> >
> > > -----Original Message-----
> > > From: webtest-admin@lists.canoo.com
> > > [mailto:webtest-admin@lists.canoo.com]On Behalf Of Lynn Walton
> > > Sent: Freitag, 11. Juli 2003 17:47
> > > To: webtest@lists.canoo.com
> > > Subject: [Webtest] RE: get message about putting xalan.jar in ant/lib
> > > when it is
> > >
> > >
> > > > What error message is at issue here?
> > >
> > > Here is the relevant part of the verbose ant messages.
> > > I get BUILD SUCCESSFULL if I leave the  "unless=path.ok" part in
> > > ApplyXSL.xml's
> > > failedIfBadPath target.
> > > But the summary html report isn't created.
> > >
> > > I have the following in my ant lib directory
> > >
> > > C:\Lang\ant\lib>dir
> > >  Volume in drive C has no label.
> > >  Volume Serial Number is 6C56-BF35
> > >
> > >  Directory of C:\Lang\ant\lib
> > >
> > > 04/16/2003  07:22p             737,884 ant.jar
> > > 04/16/2003  07:22p             671,546 optional.jar
> > > 04/16/2003  07:24p                 667 README
> > > 06/30/2003  12:02p           2,907,319 xalan.jar
> > > 06/30/2003  12:02p             895,924 xercesImpl.jar
> > > 04/16/2003  07:24p             885,250 xercesImpl.jar.cameWithAnt
> > > 04/16/2003  07:24p             108,484 xml-apis.jar
> > >
> > > I tried renaming the xercesImpl.jsar that came with ant and
> > > putting in the one that
> > > came with canoo's build 307 too.
> > >
> > > report:
> > >      [copy] Copying 1 file to C:\Lang\canoo\myProjects\c2k\reports
> > >      [copy] Copying C:\Lang\canoo\myProjects\includes\report.css
> > > to C:\Lang\cano
> > > o\myProjects\c2k\reports\report.css
> > > Project base dir set to: C:\Lang\canoo\myProjects\c2k
> > >       [ant] calling target applySingle in build file
> > > C:\Lang\canoo\myProjects\in
> > > cludes\ApplyXSL.xml
> > > parsing buildfile C:\Lang\canoo\myProjects\includes\ApplyXSL.xml
> > > with URI = file
> > > :C:/Lang/canoo/myProjects/includes/ApplyXSL.xml
> > > Project base dir set to: C:\Lang\canoo\myProjects\c2k
> > >  [property] Loading C:\Lang\canoo\server.properties
> > >  [property] Unable to find property file: 
> C:\Lang\canoo\server.properties
> > > Override ignored for property resultfile
> > > Override ignored for property resultfile.html
> > > Build sequence for target `applySingle' is [onPath,
> > > failIfBadPath, applySingle]
> > > Complete build sequence is [onPath, failIfBadPath, applySingle,
> > > full, applyMulti
> > > ]
> > >
> > > onPath:
> > >      [echo] true
> > > Override ignored for property path.ok
> > >
> > > failIfBadPath:
> > >
> > > BUILD FAILED
> > > file:C:/Lang/canoo/myProjects/includes/ApplyXSL.xml:28: Xalan
> > > missing on classpa
> > > th. Put xalan.jar and xerces.jar to ant/lib.
> > >
> > > Thanks,
> > > Lynn
> > >
> > > _______________________________________________
> > > WebTest mailing list
> > > WebTest@lists.canoo.com
> > > http://lists.canoo.com/mailman/listinfo/webtest
> > >
> >
> > --__--__--
> >
> > _______________________________________________
> > WebTest mailing list
> > WebTest@lists.canoo.com
> > http://lists.canoo.com/mailman/listinfo/webtest
> >
> > End of WebTest Digest
> 
> _______________________________________________
> WebTest mailing list
> WebTest@lists.canoo.com
> http://lists.canoo.com/mailman/listinfo/webtest
>