[Webtest] &amp vs &

Lee Rodgers webtest@lists.canoo.com
Fri, 4 Jun 2004 10:59:23 -0400


Actually I found something strange.  verifying the text of the link
works as & but when refering to the label it works as &
Very Strange.

On Fri, 4 Jun 2004 10:53:53 -0400, Lee Rodgers <leerodgers@gmail.com> wrote:
> 
> Yes that worked perfectly..
> I don't know why I didn't think of trying that.
> It would be nice if it just read the displayed text and not the source.
> 
> Lee
> 
> 
> 
> On Fri, 04 Jun 2004 16:43:10 +0200, Marc Guillemot <mguillemot@yahoo.fr> wrote:
> >
> > What about
> >   <verifytext stepid="Verify Computers &amp; Desktop Apps. link exists"
> >                 text="Computers &amp;amp; Desktop Apps."/>
> >
> > Marc.
> >
> >
> >
> > Lee Rodgers wrote:
> > > I am having some problems trying to verify text and click links that
> > > have &amp; in the html source.  I can easily access the ones that have
> > > & by using &amp; in my webtest.
> > > For example.
> > > <verifytext stepid="Verify Computers &amp; Desktop Apps. link exists"
> > >               text="Computers &amp; Desktop Apps."/>
> > >
> > > That works on the page if the page has:
> > > Computers & Desktops in the source but not wyhen it has
> > > Computer &amp; Desktops in the source.
> > >
> > > Any Ideas?
> > > I appreciate any help.
> > > _______________________________________________
> > > WebTest mailing list
> > > WebTest@lists.canoo.com
> > > http://lists.canoo.com/mailman/listinfo/webtest
> > >
> >
> > _______________________________________________
> > WebTest mailing list
> > WebTest@lists.canoo.com
> > http://lists.canoo.com/mailman/listinfo/webtest
> >
>