[Webtest] No option found matching criteria in select - Disabled

Troy Wilkes webtest@lists.canoo.com
Thu, 1 Jun 2006 08:31:08 -0700


This is a multi-part message in MIME format.

------=_NextPart_000_0494_01C68555.BD441D70
Content-Type: text/plain;
	charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit

I have the following error message:

"No option found matching criteria in select"

The select is disabled by default, in the WebApp, the select is then enabled
when certain conditions are met. During test this does not work and it stays
disabled.

I would need similar functionality to "emulateSetInputFieldAttribute" for a
select.

Thanx, Troy


------=_NextPart_000_0494_01C68555.BD441D70
Content-Type: text/html;
	charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; =
charset=3Dus-ascii">
<META content=3D"MSHTML 6.00.2900.2873" name=3DGENERATOR></HEAD>
<BODY>
<DIV>
<P><FONT size=3D2>I have the following error message:</FONT></P>
<P><FONT size=3D2>"No option found matching criteria in =
select"</FONT></P>
<P><FONT size=3D2></FONT></P>
<P><FONT size=3D2>The select is disabled by default, in the WebApp, the =
select is=20
then enabled when certain conditions are met. During test this does not =
work and=20
it stays disabled.</FONT></P>
<P><FONT size=3D2>I would need similar functionality to=20
"emulateSetInputFieldAttribute" for a select.</FONT></P>
<P><FONT size=3D2></FONT></P>
<P><FONT size=3D2><SPAN class=3D336032915-01062006>Thanx, =
</SPAN></FONT><FONT=20
size=3D2>Troy</FONT></P></DIV></BODY></HTML>

------=_NextPart_000_0494_01C68555.BD441D70--