[Webtest] A problem with clicking a photo with a link

Manish Ranade Manish Ranade <manish.ranade@gmail.com>
Mon, 12 Mar 2012 07:18:27 -0700


Hi Juho,

I dont see "href" attribute set on the link in your example. Are you
sure thats not causing the issue?

-Manish

On Mon, Mar 12, 2012 at 6:36 AM, mascis <juho.piirto@gmail.com> wrote:
>
> Hi,
>
> I have a page that contains several photos with links to external pages. =
The
> links are in form:
>
> <li id=3D"preSelectedPage-Page1" class=3D"pre-selected-pages">
> < a id=3D"page1">
> < img alt=3D"PAGE1" src=3D"/images/pages/page1.png">
> < /a>
>
> I have tried these:
>
> <clickElement htmlId =3D "preSelectedPage-Page1" />
> <clickElement htmlId =3D "page1" />
> <clickElement xPath=3D"id('preSelectedPage-Page1')/a/img" />
> <clickElement xPath=3D"id('preSelectedPage-Page1')/img" =A0/>
>
> with sleep command. All of these seem to work fine, but Webtest don't go =
to
> the next page. Error.log of our servers should have a notion if someone
> clicks those links and there is nothing when I run my tests so it seems t=
hat
> those links are not cliked for some reason even the result page says they
> are. ClickLink and clickButton are not working. Any ideas what might be
> wrong?
>
> Thanks,
>
> - Juho
> --
> View this message in context: http://old.nabble.com/A-problem-with-clicki=
ng-a-photo-with-a-link-tp33486525p33486525.html
> Sent from the WebTest mailing list archive at Nabble.com.
>
> _______________________________________________
> WebTest mailing list
> WebTest@lists.canoo.com
> http://lists.canoo.com/mailman/listinfo/webtest



--=20
Regards,
Manish Ranade
Phone: 408-596-6546