[Webtest] FW: Help needed with invoke

Adrian Durn Adrian Durn <adrian.durn@reassured.co.uk>
Wed, 9 Sep 2015 10:57:23 +0000


--_000_ceb586502949460981f3c0d300bb6df8RAEXCH1reassurednet_
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable


Hello,

I am in desperate need of help with Webtest. It potentially will save me a =
lot of trouble and is almost perfect for what I need it to do, however, I a=
m having trouble using the Invoke step.

After invoking a page the test is failing, this happens constantly, regardl=
ess of the whether pointing local, test or live. The page is loading proper=
ly, I can see in the test results page that it is displaying correctly. Is =
there a way of of forcing the invoke stage to come back as green?

Adrian Durn

--_000_ceb586502949460981f3c0d300bb6df8RAEXCH1reassurednet_
Content-Type: text/html; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<html xmlns:v=3D"urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o=3D"urn:schemas-micr=
osoft-com:office:office" xmlns:w=3D"urn:schemas-microsoft-com:office:word" =
xmlns:m=3D"http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns=3D"http:=
//www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv=3D"Content-Type" content=3D"text/html; charset=3Dus-ascii"=
>
<meta name=3D"Generator" content=3D"Microsoft Word 15 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
	{font-family:"Cambria Math";
	panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
	{font-family:Calibri;
	panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
	{margin:0cm;
	margin-bottom:.0001pt;
	font-size:11.0pt;
	font-family:"Calibri",sans-serif;
	mso-fareast-language:EN-US;}
a:link, span.MsoHyperlink
	{mso-style-priority:99;
	color:#0563C1;
	text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
	{mso-style-priority:99;
	color:#954F72;
	text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
	{mso-style-type:personal;
	font-family:"Calibri",sans-serif;
	color:windowtext;}
span.EmailStyle18
	{mso-style-type:personal-reply;
	font-family:"Calibri",sans-serif;
	color:#1F497D;}
.MsoChpDefault
	{mso-style-type:export-only;
	font-size:10.0pt;}
@page WordSection1
	{size:612.0pt 792.0pt;
	margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt;}
div.WordSection1
	{page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext=3D"edit" spidmax=3D"1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext=3D"edit">
<o:idmap v:ext=3D"edit" data=3D"1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>
<body lang=3D"EN-GB" link=3D"#0563C1" vlink=3D"#954F72">
<div class=3D"WordSection1">
<p class=3D"MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class=3D"MsoNormal">Hello,<o:p></o:p></p>
<p class=3D"MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class=3D"MsoNormal">I am in desperate need of help with Webtest. It pote=
ntially will save me a lot of trouble and is almost perfect for what I need=
 it to do, however, I am having trouble using the Invoke step.<o:p></o:p></=
p>
<p class=3D"MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class=3D"MsoNormal">After invoking a page the test is failing, this happ=
ens constantly, regardless of the whether pointing local, test or live. The=
 page is loading properly, I can see in the test results page that it is di=
splaying correctly. Is there a way
 of of forcing the invoke stage to come back as green?<o:p></o:p></p>
<p class=3D"MsoNormal"><o:p>&nbsp;</o:p></p>
<p class=3D"MsoNormal">Adrian Durn<o:p></o:p></p>
</div>
</body>
</html>

--_000_ceb586502949460981f3c0d300bb6df8RAEXCH1reassurednet_--